18 December 2014

2014 - December 14 - Rhythmic Gymnastics - Olimpia Cup - First Edition - Bucharest


Picture Galleries: 12345

Cupa Olimpia 2014 – Editorial de Adriana Teocan 

Pe data de 14 decembrie 2014, a avut loc prima ediție a "Cupei Olimpia", la care s-au adunat fetițe din tot Bucureștiul, gimnaste fără experiență competițională, aflate la inceput de drum. La această cupă, nu a existat limită de vârstă, de aceea am putut admira copii chiar si de 5 ani, care in acești puțini ani de viață au demonstrat cât de multe au invățat.

Părinți și bunici, rude și prieteni, toți au fost alături de micile speranțe ale României, susținându-le cu aplauze si strigăte de incurajare și având emoții poate chiar mai mari decât au avut ele. Acestea au evoluat fără obiect, la individual și ansamblu, dar și cu obiecte. Și au încercat să convingaă arbitrele să le acorde cea mai mare notă pentru exercițiile realizate.

În final, toate participantele au primit medalii si cadouri ca recompensă pentru eforturile depuse, iar cele mai bune trei gimnaste au primit si cupe, "trofee", după spusele fetițelor.  Acele cupe au adus zâmbete largi pe fețele celor trei câștigătoare, dar din păcate și lacrimi pe fețele celorlalte gimnaste din cauză că și-ar fi dorit si ele una, dar care probabil, la următorul concurs vor fi mult mai motivate.

Nu în ultimul rand, micuțele gimnaste au fost foarte bucuroase să le vadă pe cele trei campioane ale clubului Olimpia: Denisa Mailat, David Alice si Filiorianu Ana Luiza că le susțin și sunt alături de ele, acestea reprezentand modele de urmat pentru fetițe, dar mai nou și niște prietene.

P.s:  La următoarea ediție vom face rost și de "scăriță" (podium - pentru cine nu ințelege limbajul copiilor) la cererea unei gimnaste.

No comments:

Post a Comment